Voetbalclinics

Voetbalclinics

De Voetbalacademie Talentontwikkeling & Begeleiding biedt scholen, jongerencentra, sportverenigingen en bedrijven de mogelijkheid om bij ons of hun sportcomplex voetbalclinics te organiseren tijdens schoolvakanties,weekenden of doordeweeks. Tijdens deze clinics zijn de spelers een uur, een paar uren of een gehele dag ( of dagen/weken) met voetbal bezig. Wij laten kinderen kennismaken met de sport voetbal. Met onze ervaring en achtergrond hebben wij de juiste manier gevonden om kinderen met een plezierige manier de sport voetbal te laten ontdekken. Deze clinics worden voor alle leeftijden en niveau’s aangeboden. Naast de voetbalclinics bieden wij ook ondersteuning aan op sportdagen met verschillende voetbalactiviteiten. Wij zullen dan een aantal oefeningen aanbieden waarbij de kinderen met verschillende voetbal onderdelen in aanmerking komen.  Zo zijn er nog vele mogelijkheden om gebruik te maken van onze diensten. Denk bijvoorbeeld aan een aantal trainingen voor het jaarlijkse schoolvoetbal toernooi.

Onze Cllinics worden verzorgd door de hoofdtrainers van Voetbalacademie Talentontwikkeling & Begeleiding en hun assistenten ( Het aantal assistenten is afhankelijk van de omvang van de voetbalclinic en aantal deelnemers).

Een voetbalschool Talentontwikkeling & Begeleiding  voetbalclinic is uitermate geschikt voor:

  • Voetbalverenigingen (seizoensafsluiting, jubileumweekend), gemeenten, stichtingen, scholen en Peuterspeelzalen, basisscholen en ook voor voortgezet onderwijs.
  • Voor voetballers, maar ook voor iedereen die graag wil bewegen en sporten.
  • Alle leeftijden, van de F-jeugd tot A-jeugd, maar ook voor senioren en mini’s (Leeftijden van 4 tot 6 jaar).
  • vanaf 10 deelnemers. Voor heel veel deelnemers hanteren we clinics van meerdere dagdelen.

De voetbalactiviteiten vinden in overleg plaats in een gymzaal, speelzaal, schoolplein of een door ons gekozen voetbal locatie. Om u de vele mogelijkheden voor te leggen en eventueel samen geheel vrijblijvend een offerte op maat te maken komen wij graag met u in contact. Klik hier om contact met ons op te nemen.