Techniektraining

Techniektraining

Wij als voetbalacademie Talentontwikkeling en Begeleiding bieden voor alle kinderen techniektraining aan. Uit de praktijk blijkt dat een kind soms behoefte heeft aan dat je hem op een bepaald gebied gericht stimuleert. Door het kind te prikkelen en te stimuleren gaan kinderen meer hun best doen. Om deze rede streven wij er naar om de potentie uit het kind te halen. Wij vinden het belangrijk dat elk kind zich maximaal ontwikkeld in het voetbal zodat het kind het grootste plezier uit het voetbal kan halen. Tijdens onze techniektrainingen behandelen wij belangrijke technieken van het voetbal zoals de juiste techniek om een bal aan te nemen of om een bal te schieten. Al deze technieken zullen aangeleerd worden door leuke en diverse oefeningen waar plezier en prestatie samen op nummer één staan. De techniektrainingen zullen plaatsvinden bij de voetbalvereniging V.V. Leiden. Bij V.V. Leiden zullen wij gebruik maken van de velden en het sportmateriaal. Het adres is te vinden onder het kopje contact.

Onze techniektraining bestaat uit een 10-weekse cursus waarbij er elke week 1 uur getraind zal worden. Tijdens zo een training worden er vier verschillende oefeningen gedaan. Elke week zullen er verschillende oefeningen gedaan worden zodat de kinderen elke voetbaltechniek leren beheersen. Een aantal aandachtpunten van de techniektraining zijn:

  •          Balgevoel, balcontrole
  •          Juiste moment passeren van je tegenstander
  •          Traptechniek, verbeter je trap en passing
  •          Conditioneel, werk aan je conditie door specifieke vormen
  •          Kracht, leer harder rennen of schieten
  •          Koppen, verdedigend en aanvallend
  •          De juiste loopacties maken

Als u geïnteresseerd bent in onze techniektraining kunt u zich via onderstaande link inschrijven. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik hier om jezelf of uw kind in te schrijven.